מעוניין להתחיל מחדש? אנחנו המקום הנכון

    יהונתן שאולי – מנהל מקצועי

     

     בעל תואר ראשון בפסיכולגיה האוניברסטה הפתוחה, מכור נקי עם שנים של ניסיון בהחלמה . יהונתן בעצמו בוגר ״וילה מטריקס״ , הגיע בתור מטופל וכיום מחזיק בבעלות המרכז בשותפות עם המייסד אייל קארו ואבי לידג׳י . לאחר שעבד וניהל במשך השנים וצבר ניסיון בתוך המערכת .

     

    מעוניין להתחיל מחדש? אנחנו המקום הנכון
    מעוניין להתחיל מחדש? אנחנו המקום הנכון

      הנהלה נוספים
      ד"ר חורחה גלסר
        רקע אקדמי -השכלה: בוגר תוכנית פיתוח מנהלים בכירים במשרד הבריאות, אלכ"א (האגודה לפיתוח ולקידום כוח האדם בשירותים החברתיים בישראל). התמחות בפסיכיאטריה (ג'וינט, ישראל) ביה"ח איתנים והדסה עין כרם ירושלים. סטאז' בביה"ח הדסה עין כרם והר הצ(...)
      קרא עוד
      גמילה מתרופות פסיכיאטריות
      בשנים האחרונות נראה כי אנשים רבים בוחרים לעבור גמילה מתרופות פסיכיאטריות. בעוד במשך שנים ארוכות השימוש בתרופות פסיכיאטריות נחשב מביך והמשתמשים בהן נהגו להסתיר זאת, ההתפתחות של העולם הביאה עימה פתיחות בנושא זה וניתן לשמוע על רבים וטובים אשר(...)
      קרא עוד
      שמי אילן ואני מכור
      שמי אילן ואני מכור,לאחר 33 שנים של שימוש והרס עצמי ולא פחות מעשרות ניסיונות גמילה שלא צלחו,וכמעט אין מרכז גמילה או שיטה שלא ניסיתי,הגעתי לוילה מטריקס שבה בפעם הראשונה בחיי הסבירו לי ממה אני סובל,דרך ההנהלה והצוות המקצועי שעשו המון מאמצים הצ(...)
      קרא עוד
      מעוניין להתחיל מחדש? אנחנו המקום הנכון
      השאר פרטים ונתחיל בדרך חדשה

        חברת קידום אתרים חברת קידום אתרים